Fotografe Sandra Hoogeboom

Jullie gaan trouwen! En zo iets moois moet natuurlijk vastgelegd worden in foto’s. Sandra Hoogeboom is gespecialiseerd in bruidsreportages, loveshoots en familiefotoshoots. Daarnaast maakt ze portretten van kinderen en babies, op locatie en in de studio.

Sandra: 
“Ik probeer op een ongedwongen manier foto’s te maken. Tijdens een opdracht neem ik de tijd voor het model. Vaak voelen mensen zich bij mij erg op hun gemak. Op deze manier laat ik mensen zichzelf zijn zodat ik hun kracht en schoonheid vast kan leggen. Op een bruiloft vind ik het ook mooi om de ongedwongen spontane momenten vast te leggen. 

Recent werk vind u hier: 
www.facebook.com/sandrahoogeboombruidsfotografie

Dit is een selectie van de mooiste dag uit het leven van een aantal bruidsparen die ik mocht fotograferen. Ik vind het heel leuk om bruiloften te doen omdat iedereen op zo’n dag straalt en er supergelukkig uit ziet. Met het juiste oog kan dit alleen maar resulteren in hele mooie plaatjes!

Je kunt me altijd bellen of mailen om vrijblijvend een afspraak te maken om kennis te maken en te bespreken wat de mogelijkheden zijn”

trouwfoto's
trouwfoto
fotografie bruiloft

06 – 24 55 75 77
sandrahoogeboom@gmail.com

Tags: No tags

Comments are closed.