Bakkerij Dijkzeul

Ambachtelijke brood- en banketbakkerij

Bakkerij Dijkzeul is een ambachtelijke brood- en banketbakkerij gevestigd in de oude winkelstraat van Vijfhuizen.
De bakkerij is niet meer uit Vijfhuizen weg te denken; al sinds 1872 wordt er brood gebakken voor de inwoners van het dorp en omstreken.

Stenen vloeroven

Het brood wordt elke morgen op ambachtelijke wijze gebakken in de stenen vloeroven. Bakkerij Dijkzeul geeft karakter aan de broden door de stevige structuur, veel smaak en een knapperige korst.
Naast gemiddeld achttien soorten groot brood maken ze ook een ruim assortiment aan klein brood, zoals kadetjes, krentenbollen, puntjes, meergranen bollen en croissantjes.

Banketbakkerij

Op zoek naar iets speciaals? Zij maken ook bruidstaarten, petit fours met bedrijfslogo, geboortetaarten en nog veel meer.

Alle broodjes die wij serveren komen van deze warme bakker; Bakkerij Dijkzeul, Kromme Spieringweg 535 te Vijfhuizen.

bakkerij

Tags: No tags

Comments are closed.